single-image

Od 8. do 10. aprila novi filmovi u CZK Smederevo

Poslednjeg radnog dana i za vikend u bioskopskoj sali Centru za kulturu Smederevo biće prikazana najnovija filmska ostvarenja. Cena ulaznice za sve filmove je 300 dinara.

Petak, 8. april 2022.
Subota, 9. april 2022.
Nedelja, 10. april 2022.
Od 18.30 sati – Film „MORBIUS“

Žanr: akcija, drama, avantura
Režija: Daniel Espinoza
Uloge: Džared Leto, Adria Arjona, DŽared Haris, Met Smit, Tajris Gibons
Trajanje: 108 minuta

Usled retke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini strahovito uspešnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima?

Petak, 8. april 2022.
Subota, 9. april 2022.
Nedelja, 10. april 2022.
Od  20.30 časova – Film „IZGUBLJENI GRAD“

Žanr: akcija, komedija, romantični/ljubavni
Režija: Aron Ni, Adam Ni
Uloge: Sandra Bulok, Daniel Redklif, Čaning Tatum, Davajn DŽoj Randolf, Oskar Nunjez
Trajanje: 112 minuta

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase.

Subota, 9. april 2022.
Nedelja, 10. april 2022.
Od 16h – Film „SONIK 2“ (sinhronizovano)

Žanr: akcija, komedija, avantura
Režija: Džef Foler
Uloge: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj
Trajanje: 122 minuta

Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

Povezane vesti