single-image

Predsednik opštine S. Palanka najavio kompletnu rekonstrukciju Kudrečke i ulice Bogosava Markovića

Predsednik opštine S. Palanka Nikola Vučen sa svojim saradnicima, obišao je Kudrečku i ulicu Bogosava Markovića. Predsednik je sa meštanima razgovarao o problemima koji ih muče, kao i o načinima njihovog rešavanja. Najveći problem koji su građani, ovog dela grada, istakli jesu neuređene ulice.

Obzirom na činjenicu da je u toku realizacija akcionog plana izgradnje i rekonstrukcije putne infrastrukture opštine Palanka do kraja 2022. godina, predsednik je najavio kompletnu rekonstrukciju ove dve ulice. Građani su izrazili zahvalnost Vučenu i opštini Palanka, ali sa dozom neverice jer su decenijama unazad, u svakoj predizbornoj kampanji, bivali izigrani. Lideri stranaka, a i prethodno opštinsko rukovodstvo, uoči izbora, su obećavali rekonstrukciju ulica, ali se to nikada nije ostvarilo.

„Mi smo tu da ispravimo ono što su drugi pogrešno radili, i da uradimo sve ono što smo obećali. Mi smo tu zbog naših građana i stvaranja što boljih uslova za život svakog pojedinca. Dobra saradnja i komunikacija sa građanima samo nam u tome pomaže, jer zajedno možemo sve“, rekao je Vučen nakon razgovora sa meštanima ulica Kudrečke i Bogosava Markovića.

Povezane vesti