single-image

Predstava „Potraga za Deda Mrazom“ 24. decembra u CZK Smederevo

U petak, 24. decembra u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo u 18 sati biće održana novogodišnja predstava „Potraga za Deda Mrazom“.

Igraju: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić. Tekst potpisuje Ana Simić i Marija Ćeranić, a sve u režiji Jovana Grujića. Cena ulaznice je 300 dinara.

U prednovogodišnjoj noći Stara godina, ne želeći da ode, na spavanju hipnotiše i odvodi Deda Mraza kako ne bi uspeo da stigne do svakog doma i podeli deci poklone za Novu godinu. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitro zauzda irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom krene na put oko sveta u potrazi za Dedom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku, deca će zajedno sa Jelkicom Jelom i Baba Mrazicom putovati u daleke i neobične zemlje, upoznaće nove ljude i njihove kulture, a neko će se i zaljubiti!
Dođite da zajedno uživamo u pustolovinama Jelkice Jele i Baba Mrazice i pronađemo Deda Mraza!

Nakon izvođenja predstave u holu organizuje se dodela paketića sa Deda Mrazovima, kao i fotografisanje. Prijem paketića je u petak, 24.12. od 10:00 do 15:00 u holu Centra za kulturu Smederevo.

Povezane vesti