Prof. dr Zorana Mihajlović posetila je opštinu S. Palanka

Opštinu Smederevska Palanka posetila je podpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović. Ona je održala radni sastanak sa rukovodstvom lokalne samouprave, a jedna od tema je bila realizacija projekta energetske sanacije javnih objekata, stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji je opština S. Palanka dobila od Ministarstva rudarstva i energetike. Tim povodom predsednik opštine S. Palanka Nikola Vučen se obratio palančanima na svom fejsbuk profilu:
„Poštovani sugrađani,
Danas je našu Opštinu posetila podrpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike prof.dr Zorana Mihajlović sa njenim timom.Danas smo imali važan i konstruktivan sastanak o tome kako možemo da poboljšamo život građana.
Naša Opština je konkurisala na konkursu za energetsku efikasnost i dobila sredstva u iznosu od 10 milona dinara, koliko smo i mi obezbedili iz našeg budžeta. Podpedsednica Vlade je istakla da je Opština Smederevska Palanka konkurisala do sad na svim javnim pozivima ministarstva, boreći se da ljudi ovde žive bolje i podižu svoj životni standard. U narednom periodu zajedno sa Ministarstvom radićemo da našim građanima pomognemo da unaprede energetsku efikasnost svojih domova , smanje troškove i da tako svi zajedno utičemo na zdraviju životnu sredinu. Hvala podpredsednici Vlade i ministarki Zorani Mihajlović na današnjoj poseti našoj Opštini, sve ovo govori koliko država i Vlada, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom
Vučićem brine o svakom delu naše Srbije.
Živela Palanka, živela Srbija.“

Povezane vesti