single-image

„Paklene ulice 9 – F9“ 25, 26. i 27. juna u CZK Smederevo

Film „Paklene ulice 9 – F9“ biće prikazan u bioskopskoj dvorani Centra za kulturu Smederevo u petak, 25. 06. 2021, subotu, 26. 06. 2021. i nedelju, 27. 06. 2021. od 20 časova.

Žanr: akcija, avantura, triler
Režija: DŽastin Lin
Uloge: Vin Dizel, Šarliz Teron, Helen Miren, Lukas Blek, Mišel Rodrigez, Kris “Ludakris” Bridžiz …
Trajanje: 143 minuta

Cena ulaznice: 250 dinara

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti, ako želi da spasi one koje najviše voli. NJegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob.

PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

Povezane vesti