single-image

Počela vakcinacija građana opštine Smederevska Palanka

Od utorka 19. januara u Srbiji je počela masovna imunizacija protiv korona virusa, a do sada se prijavilo više od 350.000 ljudi.
Vakcinacija je dobrovoljna, a svi zainteresovnai građani mogu iskazati interesovanje.

Prijavljivanje za vakcinaciju moguće je telefonom, preko pozivnog centra na broj 0800 222 334. Radno vreme pozivnog centra je od 8 do 20 sati svakog dana.

Takođe, na sajtu e-uprave može se popuniti jednostavan upitnik u kome uz lične podatke, možete napisati i koju vakcinu iz ponude želite da primite.

Od danas je počela masovna vakcinacija stanovništva i u opštini Smederevska Palanka. Građani koji su se prijavili biće pozivani na vakcinaciju i u narednim danima.

Punkt za masovnu imunizaciju nalazi se na adresi Prvog srpskog ustanka 136, zgrada gradske apoteke (glavni ulaz). Vakcinacija će se obavljati u periodu od 8 do 15 časova.

Predsednik opštine, Nikola Vučen, zahvalio se direktoru i radnicima Doma zdravlja na dobroj organizaciji, požrtvovanosti i želji da što pre naši sugrađani budu vakcinisani.

On je takođe zamolio sve sugrađane koji su iskazali interosavanje za vakcinaciju da imaju srtpljenja, jer će narednih dana svi prijavljeni biti pozvani.

Povezane vesti